We wtorkowy, listopadowy wieczór ponad 60 Event Managerów spotkało się na kolejnej imprezie integracyjnej Event Managers Club.
Tym razem miejscem spotkania była warszawska restauracja Osada, zlokalizowana na terenie Klubu Arco znanego nie jednemu organizatorowi imprez.
Gospodarze Osady przygotowali dla gości wiele atrakcji.

-Osada przywitała nas też jedzeniem i piciem। Można było skosztować wyśmienitych grilowanych oscypków z boczusiem i dżemem, a także kiełbasek i ziemniaczków grilowanych. Dla rozgrzania atmosfery częstowano także piwem. Mieliśmy też okazję zobaczyć miejsca, w których na terenie kompleksu można organizować imprezy tj. kręgielnia czy restauracja włoska.
Byliśmy padnięci, ale daliśmy radę jeszcze udać się i pooglądać miejsca, które choć już wcześniej przez nas znane na nowo odkryliśmy. Przestronne wnętrza, wyśmienita kuchnia, duże możliwości lokalu zaimponowały nam. Ilość osób uczestniczących zaskoczyła. Cieszę się, że tak fajnie rozwijają się spotkania dla Event Managerów, mówi Olga Krzemińska z firmy Rival Group.
Po zwiedzaniu Event Managerowie mogli wykazać się kreatywnością w konkursie na najlepszy pomysł na imprezę zainspirowaną wszystkimi obejrzanymi miejscami.
Gospodarze przygotowali dla zwycięzcy nagrodę w postaci jednorazowego wejścia na kręgielnię Klubu Arco.
Ogłoszenie wyników nastąpi w najbliższym czasie।
Więcej zdjęć w zakładce "Ciekawe linki".
Tym razem miejscem spotkania była warszawska restauracja Osada, zlokalizowana na terenie Klubu Arco znanego nie jednemu organizatorowi imprez.
Gospodarze Osady przygotowali dla gości wiele atrakcji.
Pierwszą z nich był pokaz grillowania w wykonaniu kucharzy restauracji। Pokaz zwieńczyła degustacja przygotowanych smakołyków takich jak :swojskie kiełbaski, szaszłyki z kurczaka zawijane w bakłażan, grillowany camembert w boczku i pieczone ziemniaki। Oprócz tego na stole znalazły się też :smalec staropolski, kwaszone ogórki, sałatki warzywne oraz dipy. W ten sposób goście mogli się przekonać, że Osada to doskonale miejsce na biesiadę przy grillu i swojskich trunkach. Po rozkoszach podniebienia nadszedł czas na kolejny punkt spotkania tj. zwiedzanie kompleksu. Gospodarze pokazali Event Managerom m.in:32-torową kręgielnię, Klub Strefę -miejsce do organizowania różnego typu szkoleń, jak również konferencji prasowych, miejsce na ognisko zlokalizowane na zapleczu restauracji Osada oraz nowo otwartą, włoską restaurację Questo e Quello.
-Osada przywitała nas też jedzeniem i piciem। Można było skosztować wyśmienitych grilowanych oscypków z boczusiem i dżemem, a także kiełbasek i ziemniaczków grilowanych. Dla rozgrzania atmosfery częstowano także piwem. Mieliśmy też okazję zobaczyć miejsca, w których na terenie kompleksu można organizować imprezy tj. kręgielnia czy restauracja włoska.
Byliśmy padnięci, ale daliśmy radę jeszcze udać się i pooglądać miejsca, które choć już wcześniej przez nas znane na nowo odkryliśmy. Przestronne wnętrza, wyśmienita kuchnia, duże możliwości lokalu zaimponowały nam. Ilość osób uczestniczących zaskoczyła. Cieszę się, że tak fajnie rozwijają się spotkania dla Event Managerów, mówi Olga Krzemińska z firmy Rival Group.
Po zwiedzaniu Event Managerowie mogli wykazać się kreatywnością w konkursie na najlepszy pomysł na imprezę zainspirowaną wszystkimi obejrzanymi miejscami.
Gospodarze przygotowali dla zwycięzcy nagrodę w postaci jednorazowego wejścia na kręgielnię Klubu Arco.
Ogłoszenie wyników nastąpi w najbliższym czasie।
Więcej zdjęć w zakładce "Ciekawe linki".
2 komentarze:
Witam, chciałabym otrzymać informacje na temat warunków przystąpienia do grupy Event Manager. Jakie kryteria należy spełnić, aby brać udział w szkoleniach i warsztatach...? prosze o kontakt;)
proszę napisać coś więcej o sobie i podać jakiś kontakt pisząc na mój adres monika.krusiewicz@gmail.com
Prześlij komentarz