Poniżej przepis:
Jak zaleca Bogo: Rozgniatamy czosneczek nożem i siekamy go drobniutko। Wrzucamy do miseczki i dodajemy odrobinę musztardki, troszkę więcej miodu lipowego, białego wina, ociupinkę soli i pieprzu i główny składnik-zmiksowane razem z oliwą suszone pomidorki (zmiksowane ale nie wszystkie), bo równa ich część najlepiej , żeby była pokrojona w drobne paseczki i dorzucona do sosu).
- Powiem tylko , że to połączenie odnajduje się cudownie z grubymi liśćmi soczystego szpinaku, mówi Bogumił Żelazowski(Bogo), Szef NoBo Catering.
- Powiem tylko , że to połączenie odnajduje się cudownie z grubymi liśćmi soczystego szpinaku, mówi Bogumił Żelazowski(Bogo), Szef NoBo Catering.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz